Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

Dzsona Blog

Vasárnap, 2024-05-19
Nyitólap » 2012 » November » 14 » Újra itt
7:22 PM
Újra itt
Igaz, hogy most egy időre leálltam a postolgatással ezért mostan elnézést is kérnék mindenkitől, hosszú az a lényeg. De hát újra itt vagyok!!!! Taps Taps.

Ma egy egészen művészi alkotásról beszélnék. Az elszenvedő pedig nem más, mint az Elrabolva (2008). Igen hallva a második rész jöttének kényes bajait, nem vetettem be magamat a moziba. 

Tehát az egyről: ( És csakis erről ). A történet alapján a szerető apa védelmezi lányát a az óriási Francia tömegtől. De végül elengedi Párizsba, ahol ugyanis rátalál Peterre a sármos hercegre aki a lány pontos helyét biztosítja a maffiának. Jön a vég. Látva barátnője kudarcát pánikroham tör ki rajta és végül őt is elviszik.
Liam megígéri, hogy elkapja az elkövetőt, amit később be is igazol. Bár lánya barátnőjét azonban már nem tudta megmenteni. 

Nos történet szempontjából a film egy picit sem eltúlzott és egy picit sem kevés. Adrenalin van benne ami persze egy ilyen filmnél kötelező de a történetszálak is rendesen el vannak vezetve. Tehát teljesen odaszegez a tv elé.

Mindenképpen ajánlom legalább egyszer minden kedves olvasómnak. Nos egy mondatom maradt a végére: Filmre fel!
 

                                                                              10/8
Megtekintések száma: 496 | Hozzáadta: Dzsona