Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

Dzsona Blog

Vasárnap, 2024-05-19
Nyitólap » 2012 » Április » 15 » Tűréshatár
11:00 PM
Tűréshatár
Először is amiért kitérnék így a tech világából a sport rettenetesen nehéz érzéseibe az azért van mert tegnap részt vettem egy remek túrán. Amit egyaltalán nem bántam meg. (ilyen sokat még soha nem mentem). Az elején persze mindenki fel van pörögve az érzés miatt, hogy neki biztosan menni fog és rekord idő alatt megteszi a távot. Nos megnyugtatok mindenkit ez nem így van.

Sőt ezt még az is spékeli,hogy egy csomó ideig jól is fogsz menni a turistavonalon. És annyira magabiztos leszel, mint én. Aztán jön egy kicsi elfáradás (kb.5 km. után), de te azért jól vagy. Aztán jön az a pont,hogy jaaj már annyira sokat mentem, azért ezt nem sok ember tudja megcsinálni (6 km.)

Kezdesz elfáradni. Fájni kezd a lábad és minden ami tipikus fájni kezd. Itt jön az a bizonyos tűréshatár (kb. 2 óra). Nem érted miért van ez, pedig eddig olyan jól mentél. Kezdesz belefáradni mindenbe. Jön az hogy jaaj most valaki a meleg kis ágyában alszik. Én miért nem? Ez jár az agyadban 2 órán át már majdnem feladod, de nem fogod. Hidd el valami nem engedi, hogy abbahagyd, menni akarsz. Megerősödsz. Átléptél


Megtekintések száma: 478 | Hozzáadta: Dzsona