Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

Dzsona Blog

Kedd, 2024-05-07
Nyitólap » 2012 » December » 1 » PlayItes látogatásom
10:54 PM
PlayItes látogatásom
Az elején már biztos voltam, hogy nem szombaton megyek, mivel akkor mindenhová rettenet sokat kell várni és semmi nem fog sorra kerülni majd. 

A vasárnap viszont egy remek választás volt, úgymond szellősen elfért mindenki, sehova nem kellet egy fél napot várni és én őszintén jól éreztem magamat. Bár a szombati előadásokról lemaradtam így is remekül indutam neki a kiállításnak. A új Fifa engem egyáltalán nem nyűgözött le, egyszerűen az első 5 perc után meguntam és hagytam az egészet. A Cod sem jelentett erősebb meghökkenést. Amiről igazából pozitív reakcióm lenne az nem más mint a Halo legújabb része. Mert igen a készítők megint hozták ugyanazt az izgalmas játékmenetet amit mi játékosok már régóta megszoktunk. Megint sikerült. Ezt elmondhatjuk. 

A Holfényconról csak annyit, hogy tényleg rettenet sok jó fej ember volt és tényleg rettenet jó maskarákat csináltak  maguknak, az ember már azon tűnődik, hogy meddig csinálhatják, varrhatják mire készen lesz, közben figyelve, hogy hasonló legyen a filmben látottakhoz. Tehát ez kifejezetten tetszett. 

Viszont a rossz hír az volt, hogy szinte egész nap csakis a Holdfénycon előadásait lehetett hallani, ami azért egy picit már rettenetesen idegesítő volt!

Emellett: Képregények, könyvek, emellett játékkönyvek, képregények és még egyéb finomsággal találkozhattunk. Én személy szerint rettenetesen jól szórakoztam. Elfáradtam, de már jobban vagyok. 
Megtekintések száma: 755 | Hozzáadta: Dzsona