Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

Dzsona Blog

Vasárnap, 2024-05-19
Nyitólap » 2011 » November » 2 » Jön a samsung új kliensével:Samsung galaxy note avagy a pálcika újraéledése
4:27 PM
Jön a samsung új kliensével:Samsung galaxy note avagy a pálcika újraéledése
http://m.blog.hu/wi/wireless/image/Samsung-Galaxy-Note.jpg
Kezdjük először is a formával:
-A gép formája igazából sem egy tabletre sem egy átlagos telefonra sem hasonlít,hanem ugy épp eközött a téglastílust célozta meg, ami lehet valakinek tetszetős valakinek pedig nem.
-A kijelző is pont erre a következtetésre igaz.Mondjuk egy rendes okostelefonnál jóval nagyobb kijelzővel rendelkezik de egy tablet kijelzőjénél jóval kisebb.

A formáról röviden ennyi.
 
Folytassuk a belsővel
- A telefon ezúttal kapott egy 1,4 dual core processzort ,1 gb ramot és 16 giga vagy akár 32 giga tárhelyet kaphatunk amit további 32 gigabájt tárhellyel növelehtünk microsd segítségével.Emelett a telefonban találhatunk wifi-t,gps-t és egy digitális iránytűt is
-hátül kaptunk egy 8 megapixeles kamerát ami szerintem nem mondaható rossznak.Sőt ezzel akár 1080p-s videókat is készíthetünk.
-A szépségben  egy 2.3.5 -ös op. rendszer fog futni

Ezek mellet a telefon visszatér a gyökerekhez és a készülék pálcikával is irányítható lesz.

Ennyi is lenne a ,,beharangozó" a Samsung új készülékéről, nekem abszolút tetszik szerintem egyenesen jó vétel.A netes beszédek szerint a készülék 130 ezer forint értékben kapható majd meg a boltokban ami nem egy megfizethetetlen ár a nagy rajongók számára és nem nagy rajongók számára is.A megjelenést pedig nem akarom elszólni ezért inkább nem mondok semmit,de mindenképpen frissítem a tesztet ha kapok stabil hírt róla.

A telefont annak ajánlom aki szeretne egy tablet féle telefont és nem fél az újdonságoktól!

Megtekintések száma: 1352 | Hozzáadta: Dzsona