Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

Dzsona Blog

Hétfő, 2024-05-06
Nyitólap » 2013 » Március » 29 » Helyzetjelentés - Múltban járkáló
10:35 PM
Helyzetjelentés - Múltban járkáló
Azt kell mondjam nincs továbbá mentségem erre az egészre egyszerűen nem vagyok képes írni. Vagy nincs téma vagy nincs építő szellem. Valami sosincs. Mindenesetre már van pár kifilézetlen film aminek élményeit, hibáit nemsokára megosztom veletek. Ettől függetlenül elnézést a további szünetért. De legalább ezt megírtam, lassacskán erőt veszek magamon. Egyébként már nagyon érik, hogy beszéljek is egy picit erről, hisz tényleg azt hiszem ezzel nem csak nekem vannak problémáim. Minden ember kiindul valamiből, méghozzá abból, hogy rendben itt van ez a dolog, ezt mindenképp meg kéne csinálni, de hisz még itt van előttem az egész hét majd holnap lesz rá időm. És igen, itt van elszúrva az egész. Ha már itt ez az egész hetem itt lesz a következő is. És ez megy a végtelenségig. És ezen kell változtatnom azt hiszem nekem is meg neked is. ,,Kinek nem inge ne vegye magára". Ha ezen változtatni lehetne, akkor valószínűleg teljesebb érzés fogna el minket. A mindennapjainkban úgy éreznénk, hogy egy picit többet tettünk a ma öröméért. Remélhetőleg mindez teljesülni fog egyszer.

No meg itt ez a makacs visszanézés a múlt egy megtett időpontjára, leragadva azon. Nem értem miért. Mindenkinek az jut eszébe, hogy én a múltban milyen finom bablevest főztem, de ma már a só mennyiségét sem tudnám hozzáadni rendesen. Ha valami a múltban jó volt az nem bizonyítja azt, hogy ez akkor már ma is ugyanúgy rendesen megtehető. Elváltozunk az az igazság.

Mindenesetre képet véve erről és eltárolva azt én is próbálok figyelni magamra, egy kis teljes érzetet vinni az életembe. Na mindegy, de ezt mindenképp szóba kellett már ejtenem, hogy így rendezzem ezt az egészet.

De hát nincs más hátra mint előre azt kell mondjam. Nemsoká akkor jelentkezem a filmekkel. MEGPRÓBÁLOM egy kicsit hosszabbra venni a szálakat. Egyenlőre nem lövöm le a poént, tehát lelőttem a poént, nem vígjáték lesz. Na de elég ebből. A viszontlátásra!
Megtekintések száma: 714 | Hozzáadta: Dzsona